Over

MAKAI
Reflectie aan zee

MAKAI, Hawaiiaans voor ‘in de richting van de zee’, is opgezet om het bedrijfsleven meer met de natuur te laten verenigen. Er bestaat soms geen pauze knop en elke dag zijn er weer nieuwe brandjes te blussen. In de natuur kun je alles van je afschudden en de focus op het grotere plaatje leggen.

 

Bij MAKAI zetten we de dagelijkse zaken opzij en nemen we de tijd voor reflectie. Als facilitators en adviseurs integreren we de toegevoegde waarde van de natuur en actief buitenzijn in het dagelijkse werk van organisaties. Dit alles voor een blijere, gezondere en meer ontspannen mens, die beter in contact staat met zichzelf en zijn omgeving. 

Wetenschappelijk is bewezen dat men per dag maar 4 uur per dag echt productief kan zijn. Waarom benutten we deze uren niet optimaal tijdens een werksessie, en trekken we er daarna op uit om actief te zijn in de natuur?

Omdat wij weten dat er tijdens kantooruren vaak weinig tijd over blijkt te zijn, stimuleert MAKAI bedrijven reflectie dagen actief van te voren te blokken. 

Sanne is bedrijfskundige en communicatie expert. Ze is het meest in de flow op haar surfboard met grote of kleine golven. De zee is haar grootste passie en daar zorgt ze graag goed voor. In haar werk heeft ze veel oog voor de invloed van (onbewuste) mensprocessen op de organisatiedoelen. Ze is empathisch, creatief, doelgericht, en confronterend waar nodig om de groep en het doel te beschermen.

Oprichtster
Sanne Vermeij
 

info@ma-kai.nl | Phone: 06-34536224 | 

Linkedin logo 2.png

Lotte is politicoloog en communicatie expert. Ze kan moeilijk stilzitten en is het liefst aan de kust met haar zeil & surfboard. Ze houdt van een wilde zee met veel wind, want “zonder wrijving geen glans.” In haar werk neemt ze deze energie mee. Ze is een verbinder, relativeerder, nieuwsgierig en een optimistist. Elk verhaal heeft twee kanten. Met haar creativiteit trekt ze de status quo in twijfel om haar geloof in een mooiere wereld met de juiste veranderingen te bewerkstelligen.

Oprichtster
Lotte Tange
 

info@ma-kai.nl | Phone: 06-27507628 |

Linkedin logo 2.png
  • Black LinkedIn Icon